top of page

VACATURES

WORD INTERIOLIZER

WAAR INTERIEUR EN CREATIVITEIT SAMENKOMEN

Ook jouw carrière droom realiseren, dat is onze specialiteit!

 

Welkom bij ons team van Interiolizers, waar passie voor interieurontwerp en creativiteit samenkomen!
Wij zijn op zoek naar getalenteerde individuen die gepassioneerd zijn over het creëren van verbluffende interieurs die de zintuigen prikkelen en mensen inspireren. Ben jij een gedreven 
Interiolizer, werk je graag in een stimulerende omgeving en ben je klaar is om je creativiteit de vrije loop te laten, dan zit jouw droomjob misschien wel tussen onderstaande vacatures.

UPCOMING EVENTS

WIE BEN JIJ?

 • We zijn op zoek naar een zelfverzekerde plantrekker die zich vastbijt in een project en pas loslaat als het resultaat naar tevredenheid is

 • Je hebt een relevante opleiding genoten OF minimaal een eerste ervaring opgedaan in projectleiding in de bouw- of interieursector 

 • Je hebt grote vakfierheid, je ziet werk, je bent people minded en kan vooruitdenken.
  Structuur brengen is jouw talent!

 • Je kan beslissingen nemen, je hebt een zekere stressbestendigheid en durft hulp vragen aan de collega’s wanneer je tegen iets aanloopt.

 • Je bent ondernemend, neemt je verantwoordelijkheid op, werkt graag zelfstandig én in team en hebt een flexibele instelling

VACATURES

Projectleiders
Schrijnwerkers plaatsers
Calculator
Financial Project Controller (interieur)
Schrijnwerkers atelier
CNC-operator
Aankoper

WAT WIJ BIEDEN

 • Een inspirerende werkomgeving waar creativiteit wordt aangemoedigd en gewaardeerd.

 • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling, waaronder training en workshops.

 • De kans om te werken aan een breed scala aan projecten, van residentiële interieurs tot commerciële ruimtes en meer.

 • Samenwerking met een divers en getalenteerd team en andere creatieve professionals.​

 • Competitieve salaris- en voordelenpakketten.

WAT WIJ ZOEKEN
 • Een diploma in interieur, bouw of een gerelateerd vakgebied.

 • Ervaring met interieur, bij voorkeur in een professionele omgeving.

 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden.

 • Een creatieve geest en oog voor detail.

 • Als jij enthousiast bent over interieurontwerp en klaar bent om je talenten te laten zien, dan horen we graag van jou! Solliciteer vandaag nog en word onderdeel van ons gepassioneerde team dat mensen helpt om hun droominterieurs werkelijkheid te maken.

Luyten Calculator
luyten aankoper
luyten plaatser
luyten projectleider
Word Interiolizer bij Luyten

MAATWERK IN INTERIEUR SINDS 1969

Drie gebroeders Luyten rolden in 1969 hun eerste eigen gemaakte meubel uit de artisanale schrijnwerkerij. Sindsdien breidden de activiteiten gestaag uit tot volledige interieurbouw op maat en een heus modern atelier. 

 

Wij ontzorgen onze klanten in het gehele bouw- of renovatietraject: van afbraak over kleine ruwbouw, dak en ramen, sanitair, verwarming, koeling, elektriciteit, isolatie, chape, vloeren, schilderen, tot het perfect plaatsen van alle op maat gemaakte keukens, kasten en meubelen. Intussen staat de 2e generatie aan het roer. Wij zijn dus zowel letterlijk als figuurlijk een grote familie! 

Dat vertaalt zich dan ook door in de waarden en cultuur die wij hoog in het vaandel dragen. Bij ons ben je geen “personeelsnummer” maar een echt lid van de familie. Collegialiteit en teamwork staan bij ons voorop!

We geloven niet in hiërarchie en ellenlange communicatielijnen. Deuren staan bij ons altijd open en een kritische blik wordt aangemoedigd. We houden van zowel durvers als doeners als durfdoeners (of is het doendurvers ?)

Aan uitdaging en afwisseling geen gebrek. Vanzelfsprekend evolueren wij mee met de nieuwste trends en technieken. We hebben bovendien de eer om samen te werken met exclusieve en internationaal befaamde topklanten. Zeg nu zelf, wie van je vrienden kan zeggen dat ie heeft meegeholpen aanzet interieur van een villa in Saint-Tropez of een privéwoning van een topvoetballer of BV.

 

OVERTUIGD?

We hope so!

Solliciteer via onderstaand formulier en wij contacteren je zo snel als we kunnen!

bottom of page